Как елегантно и забавно да подарим пари!

Все по- често си подаряваме пари за празниците, било то сватба или рожден ден.  Как обаче да поднесем такъв подарък елегантно и интересно?

Един от по- стандартните начини за това е с ръчно украсен плик като този:

Плик за пари

 

Преди време ми поръчаха кутийки с картички за малко албумче за снимки:

картичка с кутийка

Кутийката с картичка се оказа доста интересен  вариант за поднасяне на пари като подарък. Подаръка изглежда малко по- обемен. Не се вижда на пръв поглед, че се подаряват пари. Лично аз харесвам този вариант повече от първия с украсения плик .

Забелязала съм, че когато се подаряват пари особено на сватби хората предпочитат едрите банкноти. Ще ви дам два примера с дребни банкноти например от по 2 или 5 лева в зависимост колко парички сте предвидили да подарите.

Ровейки се из нета попаднах ето на тази идея и много се впечатлих

fun-way-to-gift-money

 

В случая това са банкноти от един долар, залепени една за друга – 41 на брой. Навити са на руло и края е залепен за подаръчната кутийка. Не знам какъв в бил ефекта и дали са могли да ги разлепят след това. Аз бих педпочела да ги закача с кламери.  Идеята изключително много ми хареса и смятам да я пробвам при пъвия удобен случай.

Ако Ви притеснява дали няма да проработи можете да навиете банкнотите на рулца и да ги подредите в кутийка.  Тази мисъл ми напомня за сватбата на една приятелка наскоро, на нея и подариха една чаша пълна със сухи листа и цветя и вътре между декорациите бяха навити банкноти с различна стойност. Беше много красиво. Нямам снимнка на тази чаша но за идея ви предлагам ето това :

1385

Друга идея, на която попаднах в интеренет е ето този чадър!!!  Поне чадъри се продават почти навсякъде!

edf2cd17556d056e7eff6be4af3df457

 

Как да го направите? Отваряте чадъра и на спиците… не съм сигурна , че така се казват … завръзвате панделки, корда или каквото имате под ръка.. разбира се внимавате да не станат много дълги , че ще се виждат като е събран. На края на всяка панделка закачате банкнота. Може да бъдат с различна дължина като на снимката и когато рожденника отвори чадъра … е виждате ефекта. Ако е за  сватба може да сложите послание от сорта на… „Да пази семейното огнище от дъждовни и мрачни дни“ Преди да го подарите изпробвайте дали работи !! Тоова е идея, която си напазарувах от интеренет и още не съм пробвала.

Още нещо ми спря погледа….

Този кашон пълен с балони …

 14425661276377511_MePaiUbR_f

Не знам дали се вижда добре , но това са най- обикновени балони , в които има банкноти по един долар. Как да направите този подарък? Купувате си балони и си приготвяте дребни парички. Навивате ги на руло една по една. Пъхате ги в балона и тогава надувате . Може в някой от балоните да поставите листче с пожелания. Сипвате всичко в един кашон и му слагате панделка !! Подаръкът е готов!

 

Може би тук е мястото да кажа, че ако не можете да го изработите сами ние сме насреща !!!

Очакваме Вашите идеи как елегантно красиво и забавно да подарим пари за сватба или рожден ден!!

 

Loading Facebook Comments ...

3 thoughts on “Как елегантно и забавно да подарим пари!

  1. Pingback: Free Piano

  2. I’m impressed. I do not think I’ve met anyone who knows just as much about this as you do. You should make a career of it, really, amazing site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>